Can't See Smilies - Paw Talk - Pet Forums
Forum News Important information on how the forum works, updates of features added, and more.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 10-27-2003, 11:14 PM Thread Starter
Paw-Talk Addict
 
Deja's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: New Jersey
Posts: 1,875
     
Question Can't See Smilies

Is it just me, or is anyone else having trouble seeing smilies in posts? They are all the dreaded red X. It's been happening on and off for a few days now. Is it something on my end? Or...
???

Confused...

[center]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[
Deja is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-27-2003, 11:23 PM
Registered User
 
Dena's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: NJ
Posts: 3,413
      
It might be the color scheme you are using. I know there are still some problems with a couple different colors. Try changing to a different color and see if that works and if it does let Beck, Jade or Sassy know which color and what the problems were. If that doesn't work then I am completely useless to you and can't offer any other advice at this time
Dena is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-28-2003, 12:28 AM Thread Starter
Paw-Talk Addict
 
Deja's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: New Jersey
Posts: 1,875
     
Dena! Thank you! It worked :blob1:

I was using the Teal color scheme. I changed back to the default and all was normal again!

Thank you!!

[center]
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[
Deja is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 10-28-2003, 10:33 AM
Paw-Talk Lifer
 
Jade's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: NC
Posts: 8,706
         
I'll get Lox to point everything back at the normal URL instead of the subdomain.

Stephanie

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Jade is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome