An overhaul for paw-talk - Page 6 - Paw Talk - Pet Forums
Forum News Important information on how the forum works, updates of features added, and more.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
post #76 of 84 (permalink) Old 02-02-2008, 02:03 PM
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 3,413
      
We need to take one step at a time and the first step is to fix all the bugs. We will need to worry about layout and cosmetic stuff for later. Please have patience because it may take a matter of weeks to fix all of the bugs.
Dena is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #77 of 84 (permalink) Old 02-02-2008, 05:08 PM
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,591
 
The cosmetic stuff won't bother me a bit. I think the homepage looks really nice!

The slowness will drive me absolutely bonkers though.


Is there any improvment after the first page? Some pages load faster than others; I can't see any pattern to it.

What browser you're using. Internet Explorer Version 7

What country you're in and internet provider you're using. USA, Time Warner Cable Road Runner
millie121 is offline  
post #78 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 04:29 AM
Aspires to Stupidity
 
Nikko's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Manitoba, Canada
Age: 36
Posts: 2,312
 
What is with this password thing? It's driving me crazy!

Nikko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #79 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 09:41 AM
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,591
 
I also can't create new posts. It will let me start to create one, but then if I try to preview or post, it just goes to a blank screen.
millie121 is offline  
post #80 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 09:44 AM
Playful Pup
 
papabeten's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Raanana, Isreal
Posts: 50
 
Sorry, just missed you

how did you post this post, if you cannot send new posts?
papabeten is offline  
post #81 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 12:30 PM
Paw-Talk Lifer
 
luvnature's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: I ♥ SoCal.
Posts: 6,028
Blog Entries: 4
   
trouble posting? Let me try.

Ok it posted fine I see... but now when I just tried to delete this post it took me to a blank page.

When I edit the post it takes me to my edited post just fine.
Its when I try to delete it that it doesnt do so..either taking me to a blank page after I check delete message or just taking me back to the edited post.
luvnature is offline  
post #82 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 01:15 PM
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,591
 
Quote:
Originally Posted by papabeten View Post
how did you post this post, if you cannot send new posts?

I'm sorry, I should have said create new threads. I seem to be able to reply OK. But if I want to start a new thread, say in Watercooler or whatnot, I can't. Other folks seem to be having the same issue...I saw random chit chat about it in the Chat screens.
millie121 is offline  
post #83 of 84 (permalink) Old 02-03-2008, 02:20 PM Thread Starter
Newborn Pup
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 11
 
Lets continue the discussion about the PT issues we're having at a dedicated thread at the suggestions / questions forum, here:
http://www.paw-talk.net/forums/f127/...-pt-46138.html
aviv_e is offline  
post #84 of 84 (permalink) Old 02-07-2008, 10:11 AM
Playful Pup
 
papabeten's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Raanana, Isreal
Posts: 50
 
Lots of issues have been resolved the last few days

You can follow the repairs using this link
papabeten is offline  
Closed Thread

Tags
guinea pig


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome