Jan. 28-29 - 1 Maine Coon Mix Cat - Michigan, Indiana, Illinois, Missouri & Arkansas - Paw Talk - Pet Forums
Transport Listings Post your transport needs here.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 01-26-2006, 02:10 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,591
   
Arrow Jan. 28-29 - 1 Maine Coon Mix Cat - Michigan, Indiana, Illinois, Missouri & Arkansas

http://community.livejournal.com/dri...99.html#cutid1

Introductory Information :

This will be Baby Huey's second attempt at getting home. Please help him - only three more legs to go this time.





The Cat :

Name: Baby Huey
Species: Feline
Breed: Maine Coon mix
Age: 5 years
Weight: 23 lbs
Gender: Male
Altered: Neutered
Personality: Friendly with people and other cats, but cautious with strangers
Description: -
Reason for Transport: Rescue to adoptive home
Crate: Mandatory, provided
Leash/Collar: Not provided
Crate Trained: Unspecified
House Trained: Unspecified
Car Riding Behavior: Unknown
Health Certificate: Provided
Vaccinations and Shots: Up to Date
Known Medical Problems: Baby Huey has a chronic UTI and will be traveling with medication for it.
Known Behavior Problems: None
Additional Notes: None
Sending:
Rescue: Maine Coon Rescue
Location: National
Foster: Pat Robinson
Location: Lambertville, MI
Email: [email protected]
Website: http://mainecoonrescue.com
Receiving:
Adoptive Home
Location: Bella Vista, AR
Contact: Aimee Schumacher
Email: [email protected]





The Transport :

Leg 1 - Saturday, January 28, 2006
(Lambertville, MI) to (Angola, IN)

8:00 a.m. CST - 9:30 a.m. CST
84 miles
1 hour, 30 minutes
FILLED

Leg 2 - Saturday, January 28, 2006
(Angola, IN) to (South Bend, IN)

9:30 p.m. CST - 10:45 a.m. CST
78 miles
1 hour, 15 minutes
FILLED

Leg 3 - Saturday, January 28, 2006
(South Bend, IN) to (Gary, IN)

10:45 a.m. CST - 11:45 a.m. CST
65 miles
1 hour
NEEDED

Leg 4 - Saturday, January 28, 2006
(Gary, IN) to (Braidwood, IL)

11:45 a.m. CST - 12:45 p.m. CST
65 miles
1 hour
FILLED

Leg 5 - Saturday, January 28, 2006
(Braidwood, IL) to (Normal, IL)

12:45 p.m. CST - 2:00 p.m. CST
72 miles
1 hour, 15 minutes
FILLED

Leg 6 - Saturday, January 28, 2006
(Normal, IL) to (Springfield, IL)

2:00 p.m. CST - 3:00 p.m. CST
69 miles
1 hour, 15 minutes
FILLED

Leg 7 - Saturday, January 28, 2006
(Springfield, IL) to (St. Louis, MO)

3:00 p.m. CST - 4:30 p.m. CST
100 miles
1 hour, 30 minutes
FILLED

- Overnight FILLED in the St. Louis, MO area. -

Leg 8 - Sunday, January 29, 2006
(St. Louis, MO) to (Sullivan, MO)

8:30 a.m. CST- 9:30 a.m. CST
67 miles
1 hour
FILLED

Leg 9 - Sunday, January 29, 2006
(Sullivan, MO) to (Waynesville, MO)

9:30 a.m. CST- 10:30 a.m. CST
68 miles
1 hour
NEEDED

Leg 10 - Sunday, January 29, 2006
(Waynesville, MO) to (Springfield, MO)

10:30 a.m. CST - 12:00 p.m. CST
82 miles
1 hour, 30 minutes
NEEDED

Leg 11 - Sunday, January 29, 2006
(Springfield, MO) to (Joplin, MO)

12:00 p.m. CST- 1:30 p.m. CST
71 miles
1 hour, 15 minutes
FILLED

Leg 12 - Sunday, January 29, 2006
(Joplin, MO) to (Bella Vista, AR)

1:30 p.m. CST - 2:30 p.m. CST
52 miles
1 hour
FILLED





The Contact :

Carolyn Fitzgerald
[email protected]
Tilt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
car riding behavior, crate trained, health certificate, maine coon


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome