Tetra Safe Start Issues - Paw Talk - Pet Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 11-14-2011, 10:30 AM Thread Starter
Newborn Pup
 
Join Date: Nov 2011
Location: Kentucky
Posts: 3
 
Tetra Safe Start Issues

So, I just added Tetra Safe Start to my 1.5 gallon tank that holds 2 African Dwarf Frogs. I now have white fuzzy things at the top of the water and fuzz accumulating on my rock in the aquarium. Is this normal or should I be concerned?

I am fairly new to all of this (obviously lol) and need someone's help and guidance.

Thank you!!!
Froggilips is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 11-14-2011, 12:32 PM
Betta Bomb
 
Purple-Hops's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: SJ Newfoundland, Canada
Age: 31
Posts: 5,202
Blog Entries: 5
  
I responded to this exact question in the other thread you posted.
Purple-Hops is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-14-2011, 01:50 PM Thread Starter
Newborn Pup
 
Join Date: Nov 2011
Location: Kentucky
Posts: 3
 
Thank you Purple! Wasn't sure where to put it and was not getting a response in the other one lol.
Froggilips is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 11-15-2011, 08:48 AM
Betta Bomb
 
Purple-Hops's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: SJ Newfoundland, Canada
Age: 31
Posts: 5,202
Blog Entries: 5
  
It's there now, you got 2 responses.
Purple-Hops is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome